söndag 22 juli 2012

Borta bra men hemma bäst!

Hej, hej hallå!


Nu är vi hemkomna efter en riktigt härlig helg hos goda vänner i Stockholm. Det är verkligen roligt att åka bort och uppleva nya platser och människor men lika härligt är det också att återvända hem. Med våra två små busfrön är det på många sätt skönt att vara hemma. Dessutom har resorna på sistone varit minst sagt ryckiga. Båda barnen har varit åksjuka med allt som hör därtill. Puh! 


I fredags tog våra vänner med oss ut till Dalarö i Stockholms skärgård för lite bad och fika. Vädret var strålande vackert och skärgården visade sig från sin allra bästa sida. På bilden nedan ser ni en liten prick långt ute i vattnet. Det är vår badtokiga(till skillnad från mor sin ;) )Alva som gett sig ut i det långgrunda vattnet. Hon var smått euforisk över det sköna badet.  
Väl hemma har vi ätit lite småplock bestående av frukt, grönsaker, dipp, några goda ostar, marmelad och kex. Till barnen stekte vi också upp lite prinskorvar. Mums! Har ni provat Castellos ekologiska färskost med vitlökssmak? Om inte, gör det! Ljuvligt godHa det gott! Kram!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar