söndag 20 januari 2013

Fotojakt!

Heeeeej!

Hoppas att du haft en skön söndag!

Här har vi haft en ganska intensiv söndag med skytteltrafik hit och dit. Jag och Noah var hos en av hans dagiskompisar på piratkalas och då var Alva och E på badhuset. Efter det landade vi hemma en stund för snabb matlagning och middag.

Sedan väntade nästa kalas hos barnens kusin och där var det fullt hus med hela stora familjen. Mysigt! Nu har barnen somnat i sina sängar och jag måste snart läsa igenom alla anvisningar inför de nationella proven i svenska, som nu är i full gång. 

Utöver det så är jag också på jakt efter lite fina bilder som ska in i några nya ramar här hemma. Det är ju så himla kul att gå igenom "galleriet" men oj, oj, att det tar tid ;). Jag stötte på denna tokhärliga bild på Alva med sin fina kusin Minna. Absolut en av favoriterna ;). Det är dessutom Minna som själv tagit bilden! <3 <3 <3Ha nu en skön söndagskväll och en finfin start på veckan!

Kram!4 kommentarer:

 1. Hej!

  Oj, vad jag skäms...har inte varit här på evigheter! Ska skärpa mig, du kommer ju med massor av tips, det vill man ju inte missa :-)

  Tycker att du ska ta med "cykelbilden" från din banner, den är jättemysig :-) Ja, den med Alva och Minna också förstås!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Haha...du är förlåten Lina! Det är inte lätt att hinna med alla bloggar som finns i cyberrymden.

  Jag har faktiskt inte tänkt på "cykelbilden" men den ska jag nog ta med! Tack för tips ;).

  Kramar!

  SvaraRadera