måndag 23 december 2013

Finfina julklappar

Dan för dopparedan idag och vi är färdiga med alla förberedelser, sååå himla skönt. Det enda som saknas är några minusgrader och snö. Igår stod Noah i fönstret och tittade ut...solen tittade fram och vinden tog tag i trädtopparna samtidigt som vattnet krusades..."Är det sommar nu?", undrade han. Det är verkligen inte lätt att bli klok vädret!

Hur som helst... i dagarna är det säkert många som får julklappar av sina arbetsgivare. Själv fick jag en ryggsäck och det kommer ju alltid till användning. Kollegorna vittnar dock om att det inte är en ovanlig julklapp :). Meeen...man ska väl inte bara kräsen utan tacksam över att faktiskt få en julklapp av en kommun som år efter år går minus.

Däremot är det alltid extra trevligt när min fina E kommer hem med sina julklappar. Han får ofta julklappar som passar MIG som handen i handsken ;). I år fick han supersöta och smarriga chokladhjärtan från Venus choklad  i Askersund. 
och den så kallade Morotsboken. Fotad och skriven av lokala aktörer i Örebro län. Så kul att uppmärksamma det som skapas "runt knuten".E gladde sig särskilt åt ett recept på en indisk morotsdessert som han ätit för länge sedan. Låter spännande!Som om inte det vore nog fick han dessa finfina muffins-/cupcakes-/glassformar. 


Och ett "Icing set" med inte mindre än fjorton olika tyllar ;). Jippie!


Om sanningen ska fram så är det jag som kommer att nyttja hans julklappar mest...men min käre E uppskattar att avnjuta resultatet av dem ;).

Vi hörs!

Kram!

1 kommentar:

  1. Hej! Visst är det fint med en julklapp från kommunen. Vi har två i hushållet, det vill säga, dubbel glädje :-). Vilka fina "Malinklappar" din sambo fick :-).
    Vi önskar Er en jättemysig julhelg!
    KraaaaaaaaM!

    SvaraRadera