torsdag 26 september 2013

Torsdagsmys med pärlplattor, läsläxa och favvomagasinet

Hej, hej!

Här är vi precis hemkomna från skolan där vi hämtat Alva. Tidigare idag inhandlade jag senaste numret av Allt om mat, som är ett utav favvomagasinen, och sitter nu och bläddrar lite bland läckerheterna. 
Smarrig choklad fick man på köpet ;)


Alva har fått sin första läsläxa och hon är superlycklig för det ;). Tänk om man kunde få alla elever att glädjas så åt läxor hela sin skolgång. En skaplig utmaning för oss pedagoger(och inte minst föräldrar) att lyckas med.  


Noah pärlar för hela slanten:En riktigt skön torsdagseftermiddag med andra ord. I eftermiddag bär det sedan iväg till judoträning med de små och medan jag skrivit detta har första pärlplattan blivit klar så nu är det dags att hämta strykjärnet. 


Ha en fin torsdag!

Kram

5 kommentarer:

 1. Hej Malin. Vilken fantastisk fin och inspirerande blogg du har (hittade hit via facebook). Jag var på förskolan idag för att hälsa på och såg att Noah var ledig. Vad synd, men hälsa till både Noah och Alva.
  Hälsn. Fröken-Karin =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heeej Karin, och tack för fina ord! Typiskt att Noah var hemma när du kom förbi på förskolan! Ska hälsa busungarna iaf. Hoppas allt är bra med dig!

   Kram Malin

   Radera
  2. Allt är bra med mig. Allt bra med er? Hur går det för Noah på äldre-avd? Och Alva på skolan? Jag tänker mycket på barnen som flyttade till äldre-avd.
   Kram Karin

   Radera
  3. Mysigt, mumsigt & mammaliv30 september 2013 14:45
   Jaaa, visst tänker man på sina "föredettingar" :). Noah blev glad över din hälsning och har pratat om dig under helgen och olika saker som du/ni gjort. Det har tagit lite tid för Noah att landa på trean och det har varit en del tårar vid lämning men nu verkar han trivas. Alva har stortrivts från första stund. Hon är inte sen att bjuda in till lek eller för att göra nya bekantskaper.

   Ha det gott!

   Kram Malin.

   Radera
  4. Vad gullig han är :-) . Bra att han börjar trivas, man vill ju att barnen ska vara glada och trivas på förskolan. Kul att Alva trivs. Ha det bra!
   Kram

   Radera