fredag 11 oktober 2013

Underbar höst och efterlängtad fredag

Gaaaaaah, vilken fullspäckad vecka vi har haft här. Både på jobbet och hemma har det varit full snurr. Ska bli sååå skönt med helg och jag hoppas att det blir tillfällen för vila.

Idag hände dock något som lyfte upp min dag rejält och som inte inträffar varje dag. När jag avslutade min svensklektion med mina niondeklassare var det flera som spontant sa: "Vilken rolig lektion det var". Jag blev alldeles paff och jag kan säga att det har glatt mitt lärarhjärta resten av dagen. Tyvärr är man ju van vid mycket gnäll och ifrågasättande om allt som man "måste" göra som elev(de är ju tonåringar ;) )...och även om man själv är nöjd med många lektioner så är det inte ofta elever ger spontan positiv respons. Härligt!

Bortsett från gårdagens regniga och blåsiga höstdag så har vi väl haft en underbart vacker och sprakande höst. Tog en bild här hemma när solen var på väg ner och björkarnas solkyssta trädtoppar speglades i det stilla vattnet. Magiskt när löven glöder! Känner mig såå tacksam över att få bo vid en sådan vacker plats.
Synd bara att det ska vara så omöjligt att återge en underbar vy med ett foto. Håll tillgodo!

Ha nu en trevlig helg!

Kram

2 kommentarer:

  1. Jättebra bild ju! Undrar verkligen vad du gjorde på din lektion...

    SvaraRadera
  2. Kul att du skriver här :). Vi har precis börjat med argumentation och det är ju jättekul. Fast det tycker, i och för sig, jag om det mesta i svenskämnet ;).

    Kraaaam

    SvaraRadera