söndag 23 mars 2014

Nyklippt kille och mystiska blommor


Neeeej, dessa blommor är ju inte så mystiska men fick vara med här på bloggen idag. Jag fick dem igår när finaste C med familj var på besök. Kärt återseende och varje gång säger vi att vi ses för sällan <3.

Vårens magi är ju i full gång och igår berättade mamma om en väldigt vacker blomma som hon sett i en utav trädgårdens slänter. Det var en liten buske med fullt av vackra rosa-lila blommor som stoltserade på naken kvist. En del av vår trädgård är väldigt gammal och i ärlighetens namn har vi inte riktigt koll på alla skatter som finns därute. Vi har inte aning om vad det är för sort och är det någon av er som känner igen den så kan ni väl berätta. Annars får vi försöka googla oss fram :). Så här ser den ut:Helt galet vacker!

Killarna här i huset har varit hos frissan idag och innan de åkte så sa Noah att han ville klippa sig så att han blev vithårig!!! Först förstod jag inte alls vad han menade men sen påminde han mig om bilder från i somras som vi tittade på häromdagen och då var han ju nästan vithårig efter all tid i solen. Han tyckte att han var så fin på de där bilderna och hoppades att frisören skulle kunna fixa det åt honom...gullunge <3. Han fick vit och svart färg hos frissan istället :).


Gissa om han är den busigaste ungen häromkring ;)

Hoppas att du får en bra start på veckan!

Vi hörs!

Kram!

3 kommentarer:

 1. Ser ut som Tibast (Daphne mezereum), vacker men giftig! (hela växten...allt ifrån bark och bär till växtsaft!)

  SvaraRadera
 2. Du kan din biologi ;). Alltid roligt att få lära sig något nytt. Lite läskigt att den är giftig rakt igenom. Jag tänkte ta in en kvist men struntar definitivt i det med små klåfingriga skatter här hemma. Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh va snygg Noah blev!!!Tuffing"
  puss o kram finaste ni! /Caroline

  SvaraRadera