måndag 26 maj 2014

Jag, en mamma och dystra vindar i Europa

Jag bara måste kommentera gårdagens verkligt dystra resultat i valet till Europaparlamentet. Tänk att så många rasistiska och till och med öppet nazistiska partier fick helt sjukt mycket röster. Kanske börjar historien att blekna och antagligen måste vi lära oss mer om det som pågick i Europa för snart 100 år sedan. Läskigt är vad det är!! Rumsrena partier måste mobilisera sig nu och alla "de goda" måste göra sig hörda och gå och rösta i höst. Med ett öppet sinne och massor av kärlek kan man komma hur långt som helst...tror jag.

Från det dystra valresultatet till en mer kärleksfull del av gårdagen, nämligen det faktum att det var Mors dag. Kan fortfarande ha svårt att fatta att jag faktiskt är mamma...och det trots att vår Alva fyller sju i år :). 

Igår morse blev jag uppvaktad av mina fina med ett par ursnygga sneakers i vitt skinn och en flossad skön tränings-/myströja.Gul är en färg som jag faktiskt undviker eftersom jag har rackarns svårt att göra den rättvisa. Meeeeen...nu råkar ju gul vara en av busungarnas favoritfärger så nu får jag skärpa mig och köra på gult ;). Några lila sömmar bjöd på fin kontrast. 

Vi hörs!

Kram

3 kommentarer:

 1. Visst är det skrämmande med utvecklingen i Europa, tycker att man hör små kommentarer både här och där. Förhoppningsvis vaknar en del av soffliggarna till liv när det är val till hösten och tills dess får vi som faktiskt röstat för människors lika värde höja våra röster lite extra. Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Snygga kläder, så rart av dina små<3
  Du är värd allt det bästa!
  Gult är snyggt, allt klär en skönhet vet du väl<3
  Puss/Carro

  SvaraRadera