fredag 10 augusti 2012

Knasväder

Hej på er!


Den här sommaren kan man ju inte ge meteorologerna många rätt i deras prognoser.  Allt som oftast har man tvingats kasta omkull sina planer p.g.a. att en klarblå himmel fullkomligt och på några minuter utraderats av mörka moln, blåst, regn och/eller åska. Många prognoser har också varit helt tvärtemot vad vädret bjudit. Ur led är vädret...antar jag.

Nåväl, så även denna dag, som skulle varit strålande men som naturligtvis bjöd på oväntat blåst och störtregn. Som tur var sken det upp efter några timmar igen och kvällen blev riktig vacker. Det börjar dock bli sorgligt kyligt om kvällarna och man blir brutalt påmind om att sommaren går mot sitt slut. Jag som fortfarande går och väntar på att den ska börja. 

Idag blev även våra övriga planer ändrade. Fast inte p.g.a. vädret utan för att  krassliga bekanta, som skulle ha kommit på middag och samvaro, fick ställa in. Det är ju alltid trist men vi tog då tillfället i akt och följde med stadens egen rundtursbåt M/S Råsvalen. Det blev en riktigt fin tur på stadens å.
På vägen passerade vi vårt hus och jag slogs av hur bedårande vackert vi bor. Man blir lite hemmablind ibland.


Jag passade också på att fota vår stad från sjön. En vy som man inte ser så ofta. Vackert! Väl hemma igen slog vi våra påsar ihop med mamma, storebror och lillebror och fick duka till lite fredagsfest.  Vi var dock tvungna att ta på oss långbyxor, strumpor och jackor för att kunna sitta ute. Buuurr, så kyligt det är!

Hoppas att även du haft en skön fredag. Kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar