lördag 8 februari 2014

Mellolördag och glimtar av sol

Tycker du som jag att vädret varit lite knasigt på sistone. Förra veckan toksnöade det i omgångar för att sedan framåt helgen bli till mildväder och nu är här mest bara blött, blött och blött. Men så idag vek molnen av mot nya höjder och solen tittade fram här hos oss. Alla blev löjligt glada över att få se henne en liten, liten stund. Hoppas att vi snart får mer av de glädjande strålarna :).
Den här helgen behövs inga helgblommor här hemma. Den tredje och sista stängeln på julens amaryllis har slagit ut och den är snudd på ståtligt där den står i sin vas. Den växte sig tokhög i sin kruka och jag blev tvungen att skära av den för att den inte skulle vika sig på mitten. Vacker är den i alla fall!


Mellolördag igen och med bästa E borta så laddar jag och barnen upp med lite gamla mellofavoriter. Kvällens startfält känns väl inte så rafflande...känner bara till Martin Stenmarck, Sanna Nielsen och Panetoz. Sanna sägs ha en vinsttippad låt men även om hon är en begåvad sångerska så tillhör hon inte mina favoriter :). 

Nåväl, jag hoppas att du får en finfin mellolördag!

Kram

1 kommentar:

  1. :-) Jag gissar att vi kanske har köpt våra ljuskoppar på samma ställe. Fina blommor, vitt är alltid trevligt. Vi laddar också inför Mello, glittriga naglar, paljetter och läppglans. Vad skönt att ni mår bättre! I fredags var de flesta i vårt arbetslag halvsjuka.Vi ses!

    Kram L

    SvaraRadera