tisdag 13 maj 2014

Ciabatta med rucola, brie och soltorkad tomat

Hoppas att du fått en bra start på veckan. Tänk att vi redan är inne i vecka 20 nu. Maj månad har alltid en tendens att vara galet fullbokad. Fast man egentligen bara vill slappa och njuta av våren ;). 

Hur som helst...jag tänkte titta in med ett tips på snabb lunch- eller picknicksmörgås. 


Du behöver ett gott ciabattabröd, rucola, brieost och marinerade soltorkade tomater. Dela ciabattan och lägg rucola på underdelen, toppa med skivad brieost och soltorkad tomat. Lägg på överdelen av brödet :) Snabbt, superenkelt och galet gott!


Vi hörs!

Kram

2 kommentarer:

  1. Det ser väldigt gott ut. Jättefina bilder!
    Kram L

    SvaraRadera
  2. Mums! Det ser verkligen jättegott ut! :)

    Ja, jag hoppas att cheferna vill ta till sej informationen och våra farhågor, sen är det bara att hålla tummarna..

    Kram!

    SvaraRadera