onsdag 22 januari 2014

Vinterpyntat i vitt och svart

Ni som tittar in här vet ju att jag varierar mina accentfärger hemma då och då. Jag blir lite nördig när det gäller att hitta smått och gott som matchar varandra :). Det är dock så att varje år när julen är utstädad så vet jag inte vilken färg jag ska gå loss på. Vanligtvis blir det väldigt mycket vitt då men i år har jag fått fram lite svarta detaljer här hemma. Det finns lite smått och gott i gömmorna och sedan har jag köpt lite nytt också. Så här ser det ut vid matbordet:


Bokstäverna på tavellisten har målats svarta(var ju lila förut) och en svart stjärna har tillverkats.

På köksbordet just nu; vita ljusstakar från Ernst som jag tokgillar. Fina som de är men kan varieras med olika manschetter. Brukas vita krukor tillhör också favoriterna här hemma. Här med en myrcine.


Hittade denna högblanka, svarta bricka från BrukaStil och Ting här i vår lilla stad. Den passar perfekt på vår köksö just nu. På Stil och Ting hittade jag också den svarta kökshandduken med vita stjärnor. Den kommer också från Bruka. 


Även köksfönstret är pyntat i svart.


Nya kuddar har landat i soffan. De kom från H&M home i förra veckan och var ett riktigt fynd; 29.50 per kuddfodral!!!. Har sett liknande sicksackkuddar från andra "finare märken" som kostat mellan 500 och 1000 kronor, GAAAAH! Sååå onödigt dyrt! Är helnöjd med mitt fynd :)


Slutligen vår hall :)


Ha en fin onsdag!

Kram 

4 kommentarer:

 1. Vad fint! Visst är det kul att byta accentfärger. Just nu har jag lite beslutsångest, svart eller turkost? Jobbigt med lyxproblem..... :-)
  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt!! Tror minsann att jag måste kika in på Stil & Ting :)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Så fint du har hemma, har precis börjat läsa din blogg:)..inspirerande bilder! En fråga, du har en vit tavelhylla med ett svart hjärta på, bredvid två stycken ljuslyktor (?)....var har du köpt dom! Har själv letat efter ljus som får plats på tavelhyllan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Roligt att du hittat hit :). Ljuslyktorna ingår i en trio ljuslyktor som jag köpt från Partylite. Partylite säljs via hempartyn men man brukar också kunna köpa direkt från försäljaren utan att ha ett eget party hemma. Vet inte om ljuslyktorna fortfarande finns kvar i sortimentet för det är några år sedan jag köpte dem. I ena änden kan man ställa värmeljus och om man vänder dem fungerar de som en vas. Så användbara!

   Lycka till!

   Kram Malin

   Radera