söndag 25 augusti 2013

Sköna söndag!

Hej hopp!Jag tror bestämt att jag inleder vartenda inlägg med att hylla vädret och vad annat kan man göra? Det är ju nästan osannolikt hur härligt vädret är. Tog nyss lite bilder från vår altan där jag sitter och slappar. Båtar puttrar fortfarande förbi och jag kan förstå att de vill njuta av de sista vackra dagarna på sjön.


Alva och Noah spelar bandy med sin kusin Viggo och alla är för tillfället helt tillfreds och det där är en skör balans vill jag lova. Jag har precis plockat undan några av sommarens krukor med blommor som redan gett upp. Blommorna börjar så smått tröttna efter att ha strålat så ihärdigt hela sommaren men en blomma utmärker sig. Jag fick en mårbackapelargon av min finaste Anna när jag fyllde i mars och den har vuxit sig till en mindre buske. Superfin! 


Nej, nu ska jag fortsätta slappa och njuta av denna underbara söndag! Bäst att samla krafter eftersom jag är gräsänka några dagar framöver ;).

Ha det bäst!

Kram

2 kommentarer:

 1. Vilken fin utsikt ni har, det är lyx att ha vatten så nära. Badar ni fortfarande? Vi ses på tisdag!
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, så roligt när någon kommenterar ;). Jaa, det är verkligen lyxigt! Barnen badar fortfarande men inte jag!!! 18 grader i vattnet, burr!

   Kramis

   Radera